Termeni si conditii.


1. Informatii despre site

OferteChirie.ro , este un site creat cu idea de a oferi un serviciu online dedicat plasarii de oferte "inchiriere" imobile direct de la proprietari fara intermedieri prin "Agenti Imobiliari" , puteti crea un cont pe site in functie de nevoia Dvs, si anume aceea de a oferi un imobil spre inchiriere sau de a inchiria un imobil oferit de un proprietar.

2. Tipuri de conturi

a) Contul Client:

Acest tip de cont ofera posibilitatea de a vizualiza ofertele plasate pe site si de a contacta "Proprietarul" in cazul in care oferta se potriveste cerintelor Dvs (clientul) , interfata ofera un set de instrumente ce poate ajuta "Clientul" sa isi creeze o lista si sa gestioneze foarte usor anunturile gasite.

b) Contul Proprietar:

Acest tip de cont ofera un set de instrumente folosit pentru a plasa anunturi de inchiriere imobile si de a "naviga" prin anunturile deja postate de catre ceilalti proprietari , oferind posibiltatea de a "studia" piata , dar fara posibilitatea de a contacta proprietarii.

3. Conditii de utilizare:

3.1 ) CONTUL DE TIP CLIENT:

a) Clientul Dvs (persoana) cel/cea care inregistreaza contul nu aveti voie sa dati mai departe datele personale de login (utilizator & parola) altcuiva in vederea folosirii site-ului (serviciului) , contul inregistrat poate fi folosit strict de Dvs , in cazul depistarii folosirii contului de catre alta persoana ne rezervam dreptul de a inchide contul fara notificare in prealabil dar cu posibilitatea de a debloca aceasta actiune daca se dovedeste ca persoana care a accesat site-ul cu datele de login asociate contului in cauza sunteti chiar Dvs .

b) Serviciul oferit este contra cost ,  se aplica o taxa aferenta tipului de abonament ales , ne rezervam dreptul de a modifica aceste taxe / abonamente la orice ora / zi / luna , in cazul modificarii acestora , termenii si conditiile de utilizare vor fi actualizati de asemenea.

3.2 ) CONTUL DE TIP PROPRIETAR:

Acest tip de cont nu necesita plata unui abonament , este gratuita postarea anunturilor.

Contul de tip proprietar se supune unor termeni si conditii stricte de plasare oferte:

a) Proprietarul , Dvs (persoana) cel/cea care inregistreaza contul nu aveti voie sa postati anunturi de la alte firme de imobiliare , site-ul a fost creat strict cu ideea de a oferi anunturi direct de la proprietarii imobilelor si nu prin Agenti Imobiliari !

b) In cazul in care Proprietarul , Dvs (persoana) cel/cea care inregistreaza contul apartineti de o anumita firma de imobiliare si plasati un anunt in care oferiti spre inchiriere un imobil fara a fi citit termenii si conditiile care interzic strict acest lucru , contul Dvs va fi inchis fara notificare in prealabil.

c) Anunturile cu poze care nu sunt actuale si care nu descriu starea actuala a imobilului vor fi sterse in cazul in care cineva care a vizitat imobilul a ramas profund dezamagit si a raportat anuntul , aveti obligatia de a posta anuntul cu poze care descriu starea actuala a imobilului , in cazul incalcarii acestor reguli contul va va fi blocat fara nicio notificare in prealabil.

Blocarea contului in cazul incalcarii termenilor se va face fara posibilitatea de a mai inregistra alt cont pe aceasi adresa de e-mail , incalcarea voita in mod repetat al acestor termeni si conditii si abuzarea serviciului oferit poate duce de asemenea la alte penalizari.

4. Schimbari ale site-ului

OferteChirie.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

De asemenea, OferteChirie.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1 ) Accesul Dvs la serviciul oferit sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea Dvs cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. OferteChirie.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2 ) Din pacate, nicio transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura, in consecinta va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul Dvs risc.

6. Viata privata

Informatii generale OferteChirie.ro respecta viata Dvs privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.
Pentru lista detaliata a politicii privind datele cu caracter personal va invitam sa cititi Politica de confidentialitate.

7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

OferteChirie.ro isi rezerva dreptul de a schimba acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.
 Atunci cand acesti termeni se vor modifica, OferteChirie.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul Dvs de utilizator al OferteChirie.ro. Continuarea accesului in site din contul Dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii privind schimbarile termenilor si conditiilor existente indica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Ultima actualizare: 17/06/2018